Radno vrijeme: pon-pet 9:00 – 17:00

Traži

Cart 0 0,00 

Pretražite naše proizvode

Kategorije

Scenski efekti

Balon mašine, dimilice, uređaji za snijeg…

LED rasvjeta

Žarulje, LED paneli, LED reflektori, LED trake…

Kablovi

Gotovi kablovi, kablovi na metar, vezice, testeri…

Konektori i adapteri

Audio i video konektori, ugradbeni i za kabele…

Mikrofoni

Žični mikrofoni, bežični mikrofoni, pribor…

Razglasna oprema

Miksete, megafoni, pojačala, zvučnici…

SVE KATEGORIJE

Više o nama

Recenzije

Pročitajte više o mišljenjima naših kupaca.

Naša misija

Saznajte više o LED Audio d.o.o. i našoj misiji.

Uvjeti poslovanja

Pročitajte uvjete poslovanja s nama.

Uvjeti korištenja

 

Korištenjem web stranice ledaudio.hr prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke LEDAudio d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

 

Uvjeti prodaje

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA INTERENET TRGOVINE LEDAudio d.o.o.

Na Opće uvjete poslovanja podredno se primjenjuju relevantne odredbe Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkoj trgovini, kao i Zakon o zaštiti potrošača.

ledaudio.hr ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

  1. VALJANOST OPĆIH UVJETA

1. A) Opći uvjeti, kako je niže navedeno, predstavljaju kupoprodajni ugovor između pojedinog kupca i tvrtke

LEDAudio d.o.o., društvo upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu MBS: 080856688, OIB/VAT: 98176332441, Sjedište: Klarići 50b10410Velika Gorica, Hrvatska član društva: Mario Zgurić

Brojevi transakcijskih računa:

PRIVREDNA BANKA d.d.

– HR8823400091110632543

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

– HR5523600001102366356

(dalje u tekstu: PRODAVATELJ), nastao ugovorenom kupnjom pojedinog predmeta putem internet trgovine objavljene na internet stranici PRODAVATELJA (dalje u tekstu: ledaudio.hr).

1.B) Kupac je svaka fizička ili pravna osoba koja putem ledaudio.hr prodavatelju preda ponudu za kupnju pojedinog i/ili grupe proizvoda prodavatelja.

1.C) Svi ugovori sklopljeni između prodavatelja i kupca, a vezano uz kupnju proizvoda prodavatelja putem ledaudio.hr, regulirani su odredbama ovih Općih uvjetima, zakonima navedenim u preambuli Općih uvjeta, kao i Zakonom o zaštiti osobnih podataka

1.D) Ovi Opći uvjeti objavljeni su na stranici ledaudio.hr. Kupac ima mogućnost i ovlašten je, pohrane ili ispisa ovih Općih uvjeta na vlastitom kompjuterskom sistemu.

NEVALJANOST DRUGIH UGOVORNIH UVJETA

2.A) Ovi Opći uvjeti primjenjuju se kao primarni i mandatorni izvor prava kojim se regulira pravni odnos između prodavatelja i kupca i u tom smislu imaju prevladavajući učinak u odnosu na sve druge moguće izvore te zamjenjuju sve druge pisane ili usmene ugovore, uvjete i/ili sporazume između prodavatelja i kupca i/ili ugovorne uvjete drugih osoba, a koji odstupaju ili mogu od ovih Općih uvjeta. U slučaju nesuglasja između ovih Općih uvjeta i svih drugih sporazuma prodavatelja i kupca, ovi Opći uvjeti će imati prevladavajući učinak, osim ako ugovorne strane ne postignu drugačiji pisani sporazum.

VALJANOST ODNOSA PREMA NEPOTROŠAČIMA
3.A) Ovi Opći uvjeti primjenjuju se u svakom slučaju u odnosu na sve osobe koje se, u smislu zakonske definicije hrvatskog zakonodavstva pojma potrošač, ne smatraju potrošačem.

VALJANOST ODNOSA PREMA POTROŠAČIMA
4.A) Ovi Opći uvjeti primjenjuju se prema svim osobama koji se u smislu zakonodavstva Republike Hrvatske smatraju potrošačem. Ovi Opći uvjeti primjenjuju se od trenutka kada kupac potvrdom prilikom registracije putem ledaudio.hr izjavljuje prodavatelju da je potpuno svjestan i suglasan sa ovim Općim uvjetima.

VALJANOST ODNOSA PREMA STRANIM DRŽAVLJANIMA
5.A) Ovi Opći uvjeti primjenjuju se i na osobe, bilo fizičke ili pravne, koje imaju državljanstvo različito od državljanstva Republike Hrvatske i to bez obzira na eventualne razlike u zakonskom ili statutarnom položaju kupca i bez obzira na njegove stvarne sposobnosti razumijevanja hrvatskog jezika na kojem su ovi Opći uvjeti sastavljeni.

5.B) Ovi Opći uvjeti primjenjuju se i na apatride, kao i na osoblje stranih diplomatskih i konzularnih predstavništava te na počasne konzule i konzulate stranih država na teritoriju Republike Hrvatske.

OGLAŠAVANJE
6.A) Sve karakteristike proizvoda prodavatelja, koji su objavljeni na ledaudio.hr, uključujući cijenu, samo su informativne naravi i ne predstavljaju ponudu od strane prodavatelja, i/ili neobvezujući poziv za podnošenje ponuda, osim ako prodavatelj nije izričito naveo drugačije.

6.B) U slučaju ugovora o prodaji sklopljenog putem ledaudio.hr, a kako je regulirano ovim Općim uvjetima, primjenjuje se pojam prodaje po uzorku ili modelu. U svakom slučaju, tolerancije odstupanja u strukturi i/ili boji proizvoda od strane prodavatelja unutar sustava ledaudio.hr su dopuštena te prihvaćanjem ovih Općih uvjeta kupac daje svoju izričitu suglasnost na takvo odstupanje. U tom smislu kupac izražava svoju suglasnost na primjenu Članka 460/2 Zakona o obveznim odnosima.

6.C) Radi ostvarenja svrhe oglašavanja pojedinih proizvoda, sustav ledaudio.hr koristiti uslugu Google Adwords marketinga. To je usluga koju pruža Google za marketing i ciljano oglašavanje. Usluga se koristi u svrhu oglašavanja na Google tražilici i prikaz mreže kupaca koji su već posjetili stranicu ledaudio.hr. Ovu uslugu možete odjaviti u Googleovim postavkama, oglasi koji se nalaze u vašem Google profilu.

NARUČIVANJE
Proces kupovine, uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem našeg WEB SHOP-a ledaudio.hr definirani su slijedećim parametrima: registracija korisnika, narudžba, odabir načina plaćanja, dostava, reklamacija robe i jednostrani raskid ugovora.

7.A) Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne osobne podatke. Registraciji pristupate tako da u gornjem izborniku kliknete na „Registracija“.

7.B) Kupac može iz asortimana prodavatelja, objavljenog na ledaudio.hr, izabrati proizvod ili grupu proizvoda za čiju kupnju je zainteresiran, i to klikom na gumb “Dodaj u košaricu”. Narudžba vrijedi samo pod uvjetom da kupac klikom na odgovarajući gumb potvrđuje da je suglasan s ovim Uvjetima prodaje, a time isti čini sastavni dio ponude. U tom slučaju kupac odabire određeni način plaćanja bilo davanjem naloga pružatelju platnih usluga za plaćanje pojedinih transakcija na koji način se podmiruju bilo kakve novčane obveze kupca koji proizlazi iz ponude bilo na neki drugi primjenjivi način.

7.C) ODABIR NAČINA PLAĆANJA:

7. C-1) GOTOVINSKO PLAĆANJE:
LEDAudio d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000, Zagreb

7.C-2) KREDITNIM KARTICAMA:
JEDNOKRATNO I NA RATE PREKO POS uređaja – MasterCard, Visa, Diners u našoj trgovini – LEDAudio d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000, Zagreb.

7.C-3) POUZEĆEM:
iznos ponude plaćate na ruke dostavljaču prilikom isporuke.

7. C-4) TRANSAKCIJSKI:iznos ponude uplaćujete na naš bankovni račun.

7.D) Ponudu kupac dobiva s obzirom na cijenu robe navedene u košarici kupca. Obveza plaćanja kupca je jednaka kao i prije narudžbe kupca, a navodi ih u “plaćanje” sustava ledaudio.hr, uključujući sve manipulativne troškove, troškove dostave i/ili sve druge troškove poput poreza, carina te kupac potvrđuje da je svjestan i slaže se s istima. Radi izbjegavanja sumnje, troškovi dostave, carine, manipulativni i svi drugi troškovi nisu uključeni u bruto cijenu proizvoda, a kako je oglašeno na ledaudio.hr i plaćaju se zasebno. Dostava je besplatna ukoliko je Vaša narudžba iznad €70,00. Za manje narudžbe troškove dostave po paketu snosite Vi.

7.E) Narudžba se smatra dostavljena prodavatelju samo kada je ispravno napravljena preko ledaudio.hr. To vrijedi i za sve druge dodatne zahtjeve, uvjete ili upute od kupca, a koji mogu biti u vezi s narudžbom.

7.F) Rok isporuke je unutar 4 radna dana ukoliko nije drugačije navedeno uz proizvod na ledaudio.hr. Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun ili kada transakcija putem kreditne kartice bude autorizirana i odobrena.

7.G) REKLAMACIJE
Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača provjerite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (potrgani dijelovi i udubljenje) paket ne bi trebali preuzeti. U ovom slučaju molimo Vas da nas nazovite telefonom na broj +385 91 6256 399 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@ledaudio.hr i navedete razlog zbog kojega ste odbili preuzeti paket.

U najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo Vas o daljem postupanju.
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 sata od trenutka primitka pošiljke, nazovete telefonom na broj +385 91 6256 399, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@ledaudio.hr i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave nesuglasnosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definiran pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodaje, koji zajedno sa obrascem zahtjeva za reklamaciju, trebate poslati na adresu prodaja@ledaudio.hr. U slučaju robe s greškom, trošak dostave reklamacije snosi LEDAudio d.o.o..
U slučajevima kad se proizvod s greškom može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu GLS koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena najkasnije unutar 15 dana.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE PROIZVODA
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i trgovca u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.
Potrošač je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak.
Kao prodavatelj ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka 2 godine od prodaje stvari.

7.H) JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA – UPUTE: LEDAudio d.o.o. pridržava se politike zaštite potrošača. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg možete preuzeti ovdje zatim ga popunite i pošaljete poštom ili na naš e-mail prodaja@ledaudio.hr. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed. Povrat uplaćenog iznosa Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Povrat robe Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Troškovi povrata robe Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe Sukladno Čl. 77. St. 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

  1. PRIHVAT OD STRANE PRODAVATELJA

8.A) Potvrda o primitku narudžbe kupca nakon slanja narudžbe kupaca ne predstavlja prihvat ponude od strane prodavatelja.

8.B) Prihvat narudžbe kupca od strane prodavatelja dostavlja se kupcu putem potvrdne elektroničke (e-mail) poruke prodavatelja ili isporukom proizvoda do kupca. Svako drugo nahođenje i/ili praksa, ne smatra se prihvatom narudžbe od strane prodavatelja.

8.C) Prihvat narudžbe od strane prodavatelja obvezuje prodavatelja jedino ako je u potpunosti i bez ikakvih rezervi, zajamčena isplata svih obveza plaćanja kupoprodajne cijene i svih drugih pripadajućih troškova od strane kupca te ukoliko je prodavatelj potvrdio dostupnost robe sukladno elementima ponude kupca.

8.D) Nakon prihvaćanja narudžbe od strane prodavatelja, uvjeti za svaki ugovor o kupnji između kupca i prodavatelja su fiksni i ne mogu se mijenjati, osim ako ugovorne strane ne postignu drugačiji sporazum u pisanom obliku.

8.E) U slučaju da prodavatelj, nakon narudžbe kupca, ne može isporučiti proizvod zato što naručeni proizvod nije trenutno raspoloživ na zalihi, prodavatelj će pismeno, putem elektroničke poruke (e-mail) obavijestiti kupca o navedenim okolnostima, koji može po vlastitom nahođenju otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke.

8.F) Kupoprodajni ugovor sklopljen putem sustava ledaudio.hr je na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva to jest raskida. Ugovor se smatra konzumiranim danom isporuke proizvoda kupcu, to jest s plaćanjem kupoprodajne cijene u cijelosti.

 

  1. IZJAVA O SIGURNOSTI Koristimo sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Dostava Za narudžbe veće od 70,,,€ dostava je besplatna* za sve naše maloprodajne kupce na području Republike Hrvatske, a ukoliko je narudžba manja od 70,00€ cijena dostave ovisi o težini i volumenu paketa – za točan iznos dostave možete se obratiti našem djelatniku prodaje.

  • U besplatnu dostavu nisu uključeni proizvodi koji su na akciji niti proizvodi prodani preko veleprodaje

Po uplati ponude ili uplate na web shop-u do 14h, roba će biti isporučena isti dan. Dostava na Vašu adresu ovisi o kurirskoj službi i o mjestu gdje se roba isporučuje. Većinom je isporuka drugi radni dan, no nekada može trajati i do 3 radna dana.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora Pravo na jednostrani raskid ugovora

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i ovaj obrazac na način da ga popunite i pošaljete poštom ili na naš e-mail prodaja@ledaudio.hr. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed. Ukoliko potrošač nije dobio ovaj obrazac, rok za jednostrani raskid počinje teći od dostave ovog obrasca i ističe nakon jedne godine i 14 dana.

Ukoliko potrošač nije dobio sve tražene informacije, rok za jednostrani raskid počinje teći od trenutka kada potrošač dobije te informacije, i ističe nakon tri mjeseca i 14 dana.

Povrat uplaćenog iznosa Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Povrat robe Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Troškovi povrata robe Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe Sukladno Čl. 77. St. 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Tijekom roka za jednostrani raskid ugovora, zabranjeno je zahtijevati od potrošača bilo kakvo plaćanje unaprijed. Zabrana se odnosi na bilo koju naknadu, uključujući plaćanje, davanje jamstva, rezervaciju novca na računima, izričito priznanje duga itd.

Ova zabrana ne odnosi se samo na plaćanje trgovcu nego i trećim stranama.

Obavijest o jednostranom raskidu ugovora

  • Za: LEDAudio d.o.o. za trgovinu, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, Zagreb
  • Ovime Vas obavješćujem(o) da želim/želimo raskinuti ugovor,
  • Datum zaključenja ugovora: _____________________________________________________
  • Ime(na) potrošača (*): __________________________________________________________
  • Adresa/e potrošača (*): _________________________________________________________
  • Datum (*): _____________________

(*) Popunjava(ju) potrošač(i) kada koristi/e ovaj obrazac za jednostrani raskid ugovora.

Potvrda primitka informacija: _______________________

Potpis potrošača: _________________________________

Izjava o ograničenju odgovornosti LEDAudio d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. LEDAudio d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke LEDAudio d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

 

X
Moja košarica
Vaša košarice je prazna

Čini se kako se još niste za ništa odlučili.