TEL: 01 6222 000 , 091 6256 399 | PON - PET: 09 - 17h -------- > 08.06 do 09.06. zatvoreni <-------- | SUB: Neradno | prodaja@ledaudio.hr

LEDaudio d.o.o.

LEDaudio d.o.o.

Tvrtka LEDaudio d.o.o. bavi se prodajom led rasvjete i ozvučenja koje uvozi direktno iz svjetskih tvornica.
Asortiman naših proizvoda namijenjen je opremanju kafića, diskoteka, bendova, škola, crkvi, poslovnih prostora i kućanstava. Pratimo svjetska zbivanja i novitete, a robu pomno biramo i vršimo kontrolu kvalitete. Nastojimo za naše partnere i kupce pronaći najbolje proizvode po najboljim cijenama kako bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu i stvorili osjećaj zadovoljstva.

Robu s lagera dostavljamo na području cijele Hrvatske unutar 24h, a u zemlje regije u svega nekoliko dana. Većinu proizvoda nastojimo imati na lageru u svakom trenutku za (trenutnu) isporuku. Po potrebi istu montiramo, instaliramo, programiramo…
U sklopu prodajnog prostora imamo i vlastiti servis gdje pružamo kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu.

Na tržištu smo kratko vrijeme, ali zapošljavamo stručno osoblje s bogatim iskustvom u struci koje Vam stoji na raspolaganju za rješavanje svih Vaših zahtjeva.

Slobodno nam se obratite za savjet ili informaciju bez ikakvog opterećenja i obaveze na kupnju!

Osnovni podaci

LEDaudio d.o.o. 
Avenija Dubrovnik 15 
Zagrebački velesajam, Paviljon 1210020 Zagreb, Hrvatska 
OIB: 98176332441 
MB: 04062175 
IBAN: HR5523600001102366356 (Zagrebačka banka) 
Temeljni kapital: 20.000,00kn

 

Misija

Naše najveće vrijednosti su povjerenje i poštovanjemeđu suradnicima i prema kupcima, što je osnova svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Razvijamo osjećaj zajedništva i kolegijalnosti unutar tvrtke, a isto tako i prema našim poslovnim partnerima i kupcima. To se osobito odnosi na pružanje stručne pomoći, savjeta, razmjene iskustava i otvoreni protok informacija. Težimo postići ono o čemu govorimo i što pišemo, a temelji toga moraju biti u pozitivnoj okolini kojom smo svakodnevno okruženi.

 

Vizija

Za ostvarenje naše vizije jednako su važni svaki proizvod, usluga i tržište, kao i svijest o tome da se naši suradnici i kupci mogu osloniti na nas.

Želite nam se pridružiti?

Javite nam se i ukoliko postoji potreba za osobom Vaših sposobnosti i mogućnosti, javite ćemo Vam se u što kraćem roku.