TEL: 01 6222 000 , 091 6256 399 | PON - PET: 09 - 17h | SUB: Neradno | prodaja@ledaudio.hr

LEDaudio d.o.o. - Zagreb

LD Zvučnici ICOA 15 A BT i ICOA 12 A BT

LD Zvučnici ICOA 15 A BT i ICOA 12 A BT

 

LD Systems ICOA 15 A BT i ICOA 12 A BT su svestrani PA zvučnici s BlueTooth-om. Pružaju izvanredan zvuk čak i na niskim frekvencijama, ICOA 15 A BT i ICOA 12 A BT nude neusporedive značajke za svoju klasu. Rotirajući zvučnik ima koaksijalni dizajn, BEM-optimiziranu CD hornu te opsežne i precizno kalibrirane Dynx DSP postavke. Kao rezultat toga, ICOA aktivni zvučnici su izuzetno fleksibilni.

Odlična reprodukcija basova na woofer-u s dodanom hornom; LD ICOA 12 A BT 12″ i LD ICOA 15 A BT 15″ idealan su izbor za glazbenike, bendove, zabavljače i škole. Istovremeno dopuštajući DJ-ima da puštaju setove bez potrebe za dodatnim subwooferom. Postavite zvučnik okomito i impresionira kao satelit. Dok je u vodoravnom položaju savršen za scenske sustave ili kao podni monitor. Opremljen učinkovitim Class-D pojačalom snage, ICOA A BT pruža 128dB maksimalni SPL, kao i 300W RMS performans.

Nadalje, oslanjajući se na LD Systems DynX DSP tehnologiju; ICOA 15 A BT i ICOA 12 A BT pružaju savršen performans uz maksimalnu jasnoću i snagu. Uz to 4 unaprijed postavljene postavke, 3-band EQ i delay daju vam konačnu kontrolu nad vašim zvukom. 2 linijska / mikrofonska ulazna kanala s pojedinačnom kontrolom pojačanja, plus mono mix izlaz. Omogućava povezivanje različitih izvora signala. Povrh svega, ova Bluetooth verzija serije ICOA daje vam bežičnu kompatibilnost. Tako da možete reproducirati izravno s telefona ili tableta.

Može se pohvaliti prednjom rešetkom otpornom na udarce s idealnim kutom od 55 stupnjeva; LD ICOA A BT savršen je kao podni monitor. Također postoji mogućnost izbora malog kuta nagiba od 5° za optimalno prilagođavanje sustava akustičnom okruženju. 

Dok 4 aluminijske ručke te gumena površina pružaju jednostavnost i optimalno prianjanje za vrijeme transporta zvučnika.

Proizvodi:

LD Systems ICOA 15 A BT 15“

LD Systems ICOA 12 A BT 12“