TEL: 01 6222 000 , 091 6256 399 | PON - PET: 09 - 17h | SUB: Neradno | prodaja@ledaudio.hr

LEDaudio d.o.o. - Zagreb

Jeste li znali? CURV 500 za fiksne instalacije.

Jeste li znali? CURV 500 za fiksne instalacije.

Jeste li znali? CURV 500 sustavi su jednostavnog dizajna i mogu se odlično prilagoditi različitim zahtjevima fiksnih instalacija.

Za dizajnere, arhitekte i krajnje korisnike, potražnja za trajno instaliranim sustavima se povećala tijekom posljednjih godina. Osim što omogućuju snažan, jasan i uravnotežen zvuk, zvučnici i ostale komponente moraju biti što kompaktniji, elegantniji i fleksibilniji da bi pružili pravo rješenje za svako okruženje. Također se mora osigurati maksimalno pokrivanje zvučnog polja koristeći što je moguće manje “resursa”. Sa mogučnošću proširenja prethodno instaliranog sustava kako bi se zadovoljili novi zahtjevi bez potrebe za ponovnom instalacijom sustava.

Prijenosni sustav CURV 500 LD Systems odlično zadovoljava ove zahtjeve.

CURV 500 sustav sastoji se od niza satelita koji su dostupni u dvije verzije: simplex ili duplex sateliti. Slično velikim nizovima linija, obje verzije imaju široku vodoravnu i usku vertikalnu disperziju zvuka. Korisnici mogu kombinirati, skalirati i fleksibilno prilagoditi satelite CURV 500 različitim zvučnim zahtjevima prema potrebi. Raspon se proteže od diskretnih točkastih izvora zvuka sa S2 simpleks satelitom do nizova zakrivljenih J ili spiralnih polja.

Jedan od mogućih načina pružanja uravnoteženog zvuka je korištenje J-niza: Dva krivuljasto raspoređena S2 satelita u području donjeg niza pokrivaju prednji dio prostorije, dok dva DSAT dupleks satelita projiciraju zvuk sve do sredine ili stražnje strane prostorije.

Moguće su različite kombinacije na temelju vrste korištenja, veličine sobe i veličine publike:

Proizvodi i rješenja:
LD Systems CURV 500 S2 Array Satellite
LD Systems CURV 500 D SAT Duplex Satellite

CURV500 – Dodaci

Jeste li znali? CURV 500 dostupan je i za audio sustave od 70/100 V.
Tehnologija od 70/100 V je zaista odlična kada su potrebni duži kabeli i mnogo paralelnih priključaka zvučnika. Sustav CURV 500 omogućava obje instalacije bez potrebe za promjenom satelita ili izmjenom načina rasporeda. Jedina razlika je SmartLink adapter CURV 500 SLA

Proizvodi i rješenja:
LD Systems CURV500 SLA SmartLink Adapter

Jeste li znali? CURV 500 jednako je prikladan i za glazbu i za govor.
Svi se oslanjaju na CURV 500 zbog preciznih sposobnosti prijenosa glasa i elegantnog dizajna. Sustav kompaktnog niza također je u stanju jasno i učinkovito reproducirati glazbu i na niskim i na visokim razinama – čak i kada se koristi s vrlo kompaktnim instalacijskim subwooferom CURV 500 iSUB 10 ″. SUB 15 G3 15 ″ refleksni niskotonski zvučnici iz serije STINGER pojačavaju bas i mogu se lako integrirati u CURV 500 sustav.

Proizvodi i rješenja:
LD Systems CURV 500 iSUB 10″ Installation Subwoofer
LD Systems STINGER SUB 15 G3 Passive 15″ Bass Reflex Subwoofer

Jeste li znali? CURV 500 može se instalirati na više načina.
CURV 500 serija ima odgovarajući nosač dostupan za svaku vrstu instalacije: bilo za pričvršćivanje na zid ili strop, bilo za pričvršćivanje na glazbene stalke ili rampe. Uzmimo za primjer nosače za zidni nosač za CURV 500 WMBL. Oni mogu smjestiti do šest satelita S2 ili tri dupleks satelita, a okreću se i naginju kako bi pružili najveći mogući opseg fleksibilnosti za bilo koje okruženje.

Proizvodi i rješenja:
LD Systems CURV 500 WMBL Tilt and Swivel Wall Mount Bracket
LD Systems CURV 500 WMB Wall Mount Bracket
LD Systems CURV 500 TMB Truss Mount Bracket